Kad nereikėtų parduotuvėse pirkti nesveikos perdirbtos mėsos, susipažinkite su šiuo paprastu ir sveiku vištienos dešrelių receptu. Beje, jas galite gaminti su kitais įdarais arba visai be jų.
Reikės:
- kilogramo vištienos filė;
- didelio svogūno;
- 100 ml pieno;
- mocarelos;
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Paruošimo būdas:
- Vištienos filė ir svogūną pertrinkite per mėsmalę, reikia vidutinio dydžio akučių.
- Į maltą mėsą įberkite druskos, pipirų ir pieno ir gerai išmaišykite.
- Mocarelos sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais.
- Nupjaukite maistinę plėvelę, ant jos krašto sudėkite maltą mėsą, išskleiskite ją į nedidelį stačiakampį ir į vidų sudėkite sūrį. Suvyniokite plėvelę ir suformuokite dešrelę. Suvyniokite plėvelės kraštus.
- Padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms. Prieš gaminimą plėvelę nuvyniokite.
- Virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių. Dešreles taip pat galima kepti.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi