Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šventiniam stalui ir ne tik: keptų paprikų užkandis

1 min. skaitymo

Šis paprikų užkandis puikiai tinka ir šventiniam stalui. Užkandžiui paruošti nereikia nieko įmantraus, visi produktai itin paprasti. Pradėkite gaminti jau dabar!

Ingredientai

  • 3 raudonosios arba geltonosios paprikos
  • 175 g kreminio sūrio be priedų ir su kuo mažiau druskos
  • druskos ir pipirų pagal skonį
  • 1-2 skiltelės česnako
  • prieskoninių žolelių (neprivaloma)
  • sezamo sėklų

Paruošimas:

  1. Paprikas nuplaukite, išimkite vidurį ir supjaustykite į 4 dalis. Kepkite 180° temperatūros orkaitėje, kol suminkštės.
  2. Dar karštas paprikas sudėkite į maišelį arba dubenį ir uždenkite folija. Po 15-20 min. jas nulupkite.
  3. Įdarui kreminį sūrį sumaišykite su druska, pipirais, česnaku ir žolelėmis (nebūtina).
  4. Įdarą dėkite ant kiekvieno paprikos gabalėlio ir suvyniokite. Papuoškite žolelėmis ir sezamo sėklomis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus